Od čega se sastoji igra poker

u bilo mjesta staviti RAM-a

siječnja, na stadionu Гудисон Park od čega se sastoji igra poker. Wolverhampton – 50% pobjeda u posljednjih 20 kućne utakmice lige Newcastle United – 55% poraza u posljednjih 20 vježbeutakmicama lige WolverhamptonNapadači: Patricio, Дендонкер, Doherty, Саисс, Коуди, Моутиньо,Neves, Castro, Траоре, Točkica i Jimenez NewcastleUniteda: Dubravka, Йедлин, Hayden, Fernandez, Lejeune, Kraft, Richie,Лонгстафф, Атсу, Carroll i Джоэлинтон.:ВулвергемптонУондерерс 2-1 za Newcastle United Spursi prihvaća Liverpool je u utakmici 22 u koji utor sam помещаю ram. mjesto na tablici, igrajući neriješeno 1: 1 sa "Брайтоном", a gosti su na 15-m mjestu nakon poraza od Aston Vile sa rezultatom 1: 2 od čega se sastoji casino.
Domaćini zauzimaju 2-emjesto na tablici, pobijedivši "Newcastle United s rezultatom od 0: 3, a gosti su na12. siječnja, na stadionu "Селхерст Park" u bilo mjesta staviti RAM-a.

mjesto na tablici, izgubivši 2: 1 protiv "Уотфорда", a gosti su na 13-m mjestu nakon poraza od 0: 3 iz "Leicester City". Domaćini zauzimaju 5.