3ds max material editor add more slots

3ds max add material slots

Tvrtka Macau Legenda Development Ltd., registrirana u hong Kongu, izvijestio je da je u srijedu da je potpisala dogovor o kupnji 21,5 posto udjela u tvrtki koja razvija trgovački kompleks na otoku Хэнцинь, u kontinentalnoj Kini, u blizini lokacije Котай u Makao 3ds max material editor add more slots. PONTO-prvi veliki trgovački kompleks u Хэнцине, investicijska vrijednost premašuje 1,6 milijardi juana [239,5 milijuna dolara SAD-u]" - navodi se u priopćenju Macau Legenda. "PONTO je strateški smještena u Хэнцине i na oko 5 minuta vožnje od carinske luke Хэнцинь. Ukupna površina zgrade projekta je oko 140 000 četvornih metara [1,5 milijuna četvornih metara], i u njemu će biti više od 300 dućana" 3d texas holdem poker free download. Legenda acau dodao: "Upravni odbor smatra se da je stjecanje čime grupa sudjelovati i imati koristi od gospodarskog rasta u području novog područja Zhuhai Хэнцинь".... ono što je važno za dugoročni razvoj grupe, kao i širenje svojih prihoda baze." proširenje non-gaming turističkih zabave na Хэнцине-uz postojeće tamo objektima, kao što su Međunarodni oceanu turističko naselje Чимелонг, u kojem se nalaze hoteli i tematski parkovi i koji je popularan među posjetiteljima iz drugih dijelova kopno-krišom od kao način razvoja tržišta za "odmor s dva centra", koji uključuje Makao kao dio rute.prema podnošenja u srijedu, Legende Makao, mr. Chow i njegova supruga zainteresirani za 55,7 posto temeljnog kapitala društva Raising Investment Co.

OOO, jedan od prodavača u ovoj operaciji 3ds max add more material slots. Da li Chi Ken – i veliki dioničar "Legende Makao", posjedovanje 11,7% udjela grupe,-nadzire dodatnog udjela u 28,6% u privlačenju ulaganja 3ds max add material slots. U posljednjih nekoliko godina acau Legenda proširuje svoju međunarodnu prisutnost, najavljujući projekte za Portugal i španjolska.
Krajem prosinca, tvrtka je objavila da kupuje tvrtku koja posjeduje zemlju u Kambodži u kojoj se na kraju može primiti "integrirani naselje"pod markom Legende Makao..