Otvaranje kockarnice u Južnoj Africi

kada tesco ažurira njihove mjesta isporuke

Bez obzira na njihove povoljne šanse, Хеллмут je bio prvi otkloniti, a Negreanu je bio poslan na osmo mjesto otvaranje kockarnice u Južnoj Africi.

PaddyPowerPoker.com otvoreno prvenstvo Irskoj buy-ину košta 3200 eura započeo je u Dublinu u petak, i postoje rani znakovi da je oko 500 igrača pojavili prvi dan. Osma sezona Europske poker tour će završiti u Monte carlu 1. Još jedan finac, Томи Хуссконен, završio drugi, zarada 34 tisuće eura otvaranje kockarnice u Teksasu. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра otvaranje kockarnice u velikoj Britaniji. U drugim najnovijim vijestima turnira Albert Сапиано je osvojio niz poker za muškarce u Londonu.72-godišnji pčelar je dokazao da nikada nije kasno za naučiti mlade ljubitelje уипперса nešto što o vještini u pokeru.Сапиано zaradio 50 tisuća funti, nakon što je preživio 579 drugih igrača, uključujući i занявшего drugo mjesto Каллума Smitha, koji je zaradio ukupno 33 tisuće funti. svibnja kada tesco ažurira njihove mjesta isporuke. Prošle godine turnir za prvaka osvojio je Jason Mercier.
U Grand finale će se održati Super-roller za 100 tisuća eura, prvi šesteroznamenkasti buy-in na kontinentu. svibnja, je otkazan zbog "nepredviđenih okolnosti" kada tesco izdaje mjesta za kućnu dostavu. Miguel Бермудес zaradio 76 tisuća eura za sudjelovanje u glavnom turniru poker tour Эстрельи u Valenciji kada tesco ispušta svoje utora za isporuku.